Láska a múdrosť - Myšlienky európskych svätcov - Lefévre, Pierre; Varšová, Miriam (Lúč, 2005)
Pre veľký úspech Vám prinášame druhé vydanie myšlienok európskych svätcov. Sú určené skôr na rozjímanie ako na čítanie. Dnešní ľudia stále častejšie hľadajú spiritualitu, snáď preto je táto publikácia taká úspešná.