Prípad pre teba a tigrí tím: Hlas z podsvetia Hlas z podsvetia - Brezina, Thomas: 1963- 1963-; Fearn, Naomi; Šmidtová, Katarína (Bratislava Fragment, 2010)
Pridajte sa k detektívom z Tigrieho tímu!
Uprostred vyučovania sa Bea na smrť vydesí. Ohrozuje ju strašidelný hlas ducha! Počuť ho však môže jedine ona. Neveria jej ani Patrik, ani Lukáš, až kým sa sami nepozrú do jeho ohavnej tváre. Zvláštne správanie niektorých spolužiakov ich už čoskoro privedie na horúcu stopu. Keď odhalia, kto stojí za strašením, začne to byť naozaj nebezpečné!
Pre čitateľov od 9 rokov
Keywords: príbehy autorské; dobrodružné príbehy; detektívne príbehy; príbehy pre deti; rakúska literatúra; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.01.1963 Viedeň -)