Á BÉ CÉ DÉ v abecede - Hlavatá, Dana: 1957- (Fortuna Libri, 2018)
Na takmer každé písmenko našej abecedy máme v kalendári krstné meno. Pre chlapcov i pre dievčatá. Rodičia svojim deťom vyberajú meno spravidla ešte pred narodením. Jednému sa páči Anička, druhému Želka, tretí by dal dcérke meno Olinka. V kalendári však nájdete Aničku ako Annu, Želku ako Želmíru, Olinku ako Oľgu. Miroslavovi nepovieme inak ako Mirko, Františkovi Ferko, Emanuelovi Emo.