Poslovia nádeje 4. zv.: Skutky apoštolov - zrod kresťanstva a vplyv apoštolov : (The Acts of the Apostles) - 1827-1915 White, Ellen Gould Harmon: 1827-1915 (Knihy pre sviežu myseľ, 2006)
Knihy zo série Dráma vekov sú považované za jej najvýznamnejšie dielo. 5 zväzkov sleduje boj medzi Bohom a Satanom ako predstaviteľmi dobra a zla v časovej línii od vzbury v nebi, ku ktorej došlo ešte pred stvorením Adama a Evy, až do konca milénia. Séria sa zameriava na členov cirkvi aj na tých, ktorí stoja mimo nej.