Kým budeme žiť a dýchať : (Every Breath) - Sparks, Nicholas: 1965-; Melcerová, Jana (Ikar, 2019)
Tridsaťšesťročná Hope Andersonová sa ocitla na životnej križovatke. Má šesťročný vzťah s chirurgom s vyhliadkou na sobáš v nedohľadne. A otca, ktorý trpí nevyliečiteľnou Lou Gehrigovou chorobou. Hope sa rozhodne stráviť týždeň na rodinnej chate na Sunset Beach v Severnej Karolíne. Chce ju pripraviť na predaj a premyslieť si dôležité rozhodnutia o svojej budúcnosti.