Manuál pre úspešné dievčatá : (Manuale per ragazze di successo) - Cognetti, Paolo: 1978- (Inaque, 2019)
Sedem poviedok, sedem portrétov žien: dievčat bojujúcich o lásku, konfrontujúcich sa s materstvom, hľadajúcich si prácu. Sedem príbehov žien, ktoré cestujú, robia kariéru a dedia majetok; žien, ktoré prichádzajú o prácu, milenci ich podvádzajú a opúšťajú; žien, ktoré účtujú s nepriazňou osudu, začínajú odznova, rebelujú, plavia sa rozbúrenými vodami každodennosti. A po ich boku stoja slabí a dezorientovaní, zbabelí muži, ktorým chýba ich irónia, ale aj samota.