Odhalená (Unveiled) - Malpasová, Jodi Ellen: 1980-; Vargovčíková, Andrea (Ikar Bratislava, 2019)
Záverečný diel šteklivej trilógie od svetoznámej autorky
Livy nikdy nezažila toľko vášne, ako po boku božského Millera Harta. Tajomný a príťažlivý muž ju zahŕňa pozornosťou, akú žiadnej žene nedoprial. Zbožňuje ju, chráni a zvádza hriešnymi spôsobmi. Lenže Miller Hart nie je slobodný muž. Upísal sa človeku, ktorý ho nikdy neomilostí. Miller svoj dlh ešte nesplatil a city k obdivovanej žene predstavujú len chúlostivú prekážku na ceste za plnením záväzkov. Miller urobí čokoľvek, aby Livy ochránil, hoci to znamená riskovať vlastný život. Livy sa postupne dozvedá celú pravdu o Millerových začiatkoch, jeho detstve, ale aj o svojej matke. Konečne pochopí, prečo ich chce celý svet rozdeliť. Naivne si myslela, že prekoná všetky úskalia, veď ich vzťah vydržal tak veľa. No zrazu sa ocitá v slepej uličke, bezmocná a zúfalá, lebo Millerovo riešenie je pre ňu neprijateľné.
Livy mala stráviť s tajomným Millerom Hartom len jedinú noc, ale tá sa pretiahla na dlhé týždne. Možno sú odhalenia tou poslednou kvapkou, ktorá všetko nadobro ukončí.
Román Odhalená je veľkolepým finále nespútaného milostného príbehu dvoch komplikovaných duší.
3. diel série
Keywords: autorské romány; romány pre ženy; erotické romány; anglická literatúra