Osa na bonbóne - Benková, Jana (Fortuna Libri, 2019)
Tereza zbožňuje svoju prácu v prestížnej personálnej agentúre. Odchodom starého šéfa a príchodom jeho rozmaznanej dcéry Emílie, ktorá sa v kresle riaditeľky usadí ako osa na bonbóne, sa však všetko zmení nielen vo firme, ale naruby sa obráti aj Terezin súkromný život. Býva so svojou dobrou kamarátkou, začne si vzťah s príťažlivým mladším kolegom Artúrom a je presvedčená, že jej nič nechýba. Kým jej osud nepripraví ťažké skúšky...