Priateľstvo plné koláčikov: Narodeniny & sušienky - Chapman, Linda: 1969-; Pavligová, Mária (Albatros, 2017)
Miestny útulok pre psy Tlapky oslavuje prvé narodeniny! Hannah a Mia sa nadšene pustia do príprav tej najlepšej narodeninovej oslavy všetkých čias! Lenže nie je všetko až také ružové ako sladká poleva na košíčkoch. Tlapky zúfalo potrebujú peniaze, aby mohli ďalej fungovať. Hannah s Miou sa odvážne podujmú na ich záchranu. Treba toho toľko zariadiť, no kde začať?