Priateľstvo plné koláčikov: Narodeniny & sušienky - Chapman, Linda: 1969-; Pavligová, Mária (Albatros Praha, 2017)
Miestny útulok pre psy Tlapky oslavuje prvé narodeniny! Hannah a Mia sa nadšene pustia do príprav tej najlepšej narodeninovej oslavy všetkých čias! Lenže nie je všetko až také ružové ako sladká poleva na košíčkoch. Tlapky zúfalo potrebujú peniaze, aby mohli ďalej fungovať. Hannah s Miou sa odvážne podujmú na ich záchranu. Treba toho toľko zariadiť, no kde začať?
4. diel série Priateľstvo plné koláčikov
Keywords: Chapman, Linda, pseudonym: Lucy Daniels, Jenny Dale, Katie Chase, Daisy Meadows, Lauren Brooke (anglická spisovateľka, známa pre svoje fantázialne knihy o jednorožcov, morských panien a kúziel. Napísala vyše 200 kníh. * 15.01.1969 Liverpool, Spojené kráľovstvo -); pre deti a mádež; humorné príbehy; anglická literatúra