Priateľstvo plné koláčikov: Košíčky & súťaž : (Cupcakes & Contests) - Chapman, Linda: 1969-; Pavligová, Mária (Albatros, 2017)
Hannah zo všetkého najradšej pečie a sama srší skvelými nápadmi, ako ozvláštniť staré dobré recepty. Možno aj vďaka tomu je ako stvorená do svojho obľúbeného televízneho programu Junior Brilliant Baker, kde sa spolu so svojou vernou priateľkou Miou prihlási. Čomu však budú musieť čeliť, nikto netušíů