Priateľstvo plné koláčikov: Košíčky & súťaž (Cupcakes & Contests) - Chapman, Linda: 1969-; Pavligová, Mária (Albatros Praha, 2017)
Hannah zo všetkého najradšej pečie a sama srší skvelými nápadmi, ako ozvláštniť staré dobré recepty. Možno aj vďaka tomu je ako stvorená do svojho obľúbeného televízneho programu Junior Brilliant Baker, kde sa spolu so svojou vernou priateľkou Miou prihlási. Čomu však budú musieť čeliť, nikto netušíů
3. diel série Priateľstvo plné koláčikov
Keywords: pre deti a mládež; humorné príbehy; anglická literatúra; Chapman, Linda, pseudonym: Lucy Daniels, Jenny Dale, Katie Chase, Daisy Meadows, Lauren Brooke (anglická spisovateľka, známa pre svoje fantázialne knihy o jednorožcov, morských panien a kúziel. Napísala vyše 200 kníh. * 15.01.1969 Liverpool, Spojené kráľovstvo -)