Tajomstvo tretej hviezdy : (Blowback) - May, Peter: 1951-; Kopecký, Milan (Lindeni, 2019)
Marc Fraysse, majiteľ slávnej reštaurácie s tromi michelinskými hviezdami, pozve novinárov z celého sveta, aby im oznámil šokujúcu správu. Koná sa však iná senzácia ľ novinári sa pri príchode dozvedia, že svetoznámy šéfkuchár bol zavraždený. Okamžite sa začína špekulovať, či to nebola samovražda pre hazard, dlhy a ohrozenie michelinskej hviezdy, alebo vražda zo žiarlivosti. Prešli roky a vrah je stále na slobode. Nevyriešeného prípadu sa ujme Enzo Macleod. Pokúša sa vniknúť do zložitých vzťahov komplikovaného kulinárskeho génia a nájsť nitky, ktoré by ho priviedli k vrahovi. Sám sa pritom zamotá do osídiel vlastnej minulosti a opäť prežíva bolesť, na ktorú už dávno zabudol...