Princíp 80/20: Ako dosahovať najlepšie výsledky s najmenším úsilím - Koch, Richard; Bajaníková, Miroslava (Eastone Books, 2011)
Stále robíte maximum pre dosiahnutie svojich cieľov, ale vaše výsledky v práci či súkromí zďaleka nezodpovedajú vloženému úsiliu? Kde sa stráca všetok čas, energia a peniaze, ktoré do svojich projektov investujete? Prečo niektorí ľudia s omnoho menším úsilím dosiahnu oveľa viac? Prišiel čas sa nad tým zamyslieť...