Kronika polistopadového vývoje 1989-1994 - Ravik, Slavomir: 1932- (Levné knihy KMa, 2006)
Převrat v listopadu 1989 * Vznik a vláda Občanského fóra * Volby v roce 1990 * Kupónová provatizace * Nástup Václava Klause a ODS * Volby v roce 1992 * Rozdělení Československa * 1.díl