Evropská unie - vše, co bychom měli vědět (Fragment, 2003)
Kniha stručnou a přehlednou formou podává čtenářům všechny základní informace, které bychom jako obyvatelé země vstupující do Evropské unie měli vědět. Na 48 stranách se dozvíme historii vzniku unie, základní informace o všech členských, přistupujících a čekatelských státech, údaje o orgánech unie, o měně, o pasu, o vlajce, o hymně, o jazykách, o patronech unie, o evropské policii, o evropské armádě, o parlamentu unie a dalsí zajímavosti.