Posledný pojedač hriechov : (The Last Sin Eater) - Riversová, Francine: 1947- (Kumran, 2019)
Obľúbená autorka Francine Riversová v knihe Posledný pojedač hriechov ponúka pútavý príbeh o utrpení, hľadaní a vykúpení, ktorý sa odohráva v polovici 19. storočia v Apalačských horách.