Tajomstvo z Huntsville: Pravda o kariére raketového baróna Wernhera von Brauna : (Geheimnis von Huntsville) - Mader, Julius: 1912-1977 (Vydavateľstvo politickej literatúry, 1964)
Pravdivý príbeh o kariére raketového baróna Wernhera von Brauna, ktorý je slabý stredoškolský matematik - ale z rodiny cisárskych vojakov - sa vrhá do vesmíru. Odkiaľ? Z Peenemunde, pustovne Hitlerových raketárov, z tábora DORA, najhroznejšej zo všetkých katakomb ľudských dejín a napokon z amerického Huntsville... Ako? Cez odšvindľovaný doktorát a zmrzačené osudy a mŕtvoly svojich kolegov a konkurentov...