Tvár zrady : (The Face of Deception) - Johansen, Iris: 1938- (Remedium, 2002)
Eva Duncanová, hlavná hrdinka napínavého trileru, má neobyčajnú profesiu - je súdnou špecialistkou na rekonštrukciu tváre. Čo sa za touto profesiou skrýva...?