Cesta za slnkom - Andričík, Juraj, 1937-; Benešová-Hahnová, Daniela, 1929-; Pavuľáková, Nataša (Bratislava Mladé letá, 1986)
V jedno nedeľné ráno sa otec so synom rozhodli, že pôjdu za slnkom... idú ešte za tmy, spoznávajú svit slnka, prírodu Zemplína...
Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: Andričík, Juraj (slovenský básnik, prekladateľ a rozhlasový redaktor. * 28.04.1937 Bežovce, Slovensko -); Benešová-Hahnová, Daniela (česká ilustrátorka, maliarka, grafička, tvorkyňa ex-libris. Manželka Karla Beneša. * 27.09.1929 Klatovy, Česko -); príbehy autorské; chlapčenské príbehy; príbehy z prírody; próza; slovenská literatúra - texty; pre čitateľov od 11 rokov; Zemplín - oblasť (Slovensko); Zemplín - oblasť (Slovensko)