Kytica slovenských ľudových piesní: Spevník - Galko, Ladislav: 1916-1987; Grúberová-Johanidesová, Oľga: 1942; Štefko, Jozef (Moms, 1970)
Spevník obsahuje 150 piesní s textami a notovými záznamami, zostavovateľ výberu sa sústredil najmä na svadobné a žartovné piesne.