Majstri piatich čiar - Dubecký, Karol: 1918-1965 (Mladé letá, 1975)
Publikácia pre deti a mládež o živote tých, ktorí vytvorili krásne umelecké hudobné diela (Mozart, Beethoven, Paganini, Chopin a ďalší)...