Euro - vrahovia - Rathbone, Julian (Ústredná knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu (ÚKN), 1987)
Veľká nadnárodná spoločnosť EURAC sa pripravuje uskutočniť veľkolepý projekt rozšírenia výroby, ktorý robí starosti ochrancom životného prostredia a pre ktorý sa spoločnosť stáva terčom vyhrážok extrémistickej organizácie.