Panie z Ivy Cottage. Kniha druhá - Klassen, Julie, 1964- (Slovenská knižnica pre nevidiacich Mateja Hrebendu, 2020)
Autorka nám popisuje osudy obyvateľov mestečka Ivy Hill - predovšetkým troch priateliek, ktoré hľadajú svoje miesto v živote. Ich cesta za šťastím a spokojnosťou je veľmi spletitá. Hlavné hrdinky sú silné a nezávislé ženy, ktoré sa snažia v živote dosiahnuť svoje ciele aj napriek nepriaznivej spoločenskej situácii.