Základy kytarové techniky: Stupnice, akordy, kadence, nácvik, etudy - Jirmal, Jiří (Panton, 1987)
Učebnica hry na gitaru nevysvetľuje základy výuky, je určená gitaristom, kkorí zvládli počiatočné technické obtiaže a chcú sa zdokonaľovať v gitarovej hre.