Základy kytarové techniky: Stupnice, akordy, kadence, nácvik, etudy - Jirmal, Jiří; Chaloupková, Mila; Hainá, Markéta (Praha Panton, 1987)
Učebnica hry na gitaru nevysvetľuje základy výuky, je určená gitaristom, kkorí zvládli počiatočné technické obtiaže a chcú sa zdokonaľovať v gitarovej hre.
Keywords: hudba; hudobná výchova; hudobné nástroje; hudba gitarová; gitara; hudobniny