Môj život: Žila, milovala, spievala, až kým ju nezastihla smrť : (Ma vie) - Piaf, Edith: 1915-1963 (Obzor, 1966)
V úvode Edith Piaf uvádza: Neviem, koľko toho o mne nahovoria, že napokon nikto nebude vedieť, aká som v skutočnosti bola...Preto, kým ešte nie je neskoro, chcem porozprávať o sebe, i keď tým riskujem, že vyvolám škandál...I keď riskujem, že ma budú ľutovať.