Peklo a raj: Otrasné svedectvo o drogách : (Lyftet) - Ahl, Kennet (Tatran, 1994)
Román Peklo a raj privedie čitateľa do sociálnej vrstvy, ktorá sa ocitla na periférii spoločnosti - medzi vrahov, zlodejov a previnilcov najrozmanitejšieho charakteru.