Zázračný muzikant: Franz Schubert : (Der Spielmann vom Himmelpfortgrund) - David, Kurt: 1924-1994 (Východoslovenské vydavateľstvo, 1984)
Knižka rozpráva príbeh o živote Franza Schuberta, o jeho rodine, priateľoch a o tom ako sa stal zázračným muzikantom.