Nostradamus 2. diel: Klam - Evangelisti, Valerio: 1952- (Nostradamus, 2003)
Nostradamus je stále na cestách. Najskôr putuje po Francúzsku, ale osud ho zaveje aj do Talianska. Po návrate do vlasti sa po druhý raz ožení. Jeho manželkou sa stane študentská láska, bývalá prostitútka Jumelle, teraz bohatá vdova Anne Ponsardová. Vojvodkyňa Cybo-Varano medzitým spriada zlovestné plány. Slávny mág čelí osudovému stretnutiu so svojím bývalým učiteľom, majstrom okultných umení, obávaným Ulrichom z Mohuča, a následne pokračuje vo svojej životnej púti, plnej záhad a zážitkov z tajomného sveta mimo existencie času.