Dokonalý wagnerovec: Hudobné eseje a kritiky - Shaw, George Bernard: 1856-1950 (Opus, 1981)
V hudobných kritikách sa autor predstavuje so svojím charakteristickým bystrozrakom, humorom, iróniou a zmyslom pre paradox...