Ja svoje srdce dám... 1. zv. - Hoza, Štefan: 1906-1982; Vančo, Ladislav: 1949- (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1989)
Štefan Hoza nazval svoje spomienky Ja svoje srdce dám... Známy slovenský spevák, filmový herec, dramaturg, libretista, režisér a autor viacerých pútavých kníh pre mládež dal celé svoje srdce slovenskej hudbe. Z nej si ako spevák vybral predovšetkým operetu a operu.
Ilustrácie a noty na predsádkach. Menný register.
Keywords: hudba slovenská; biografické romány; interpreti hudobní; Hoza, Štefan (slovenský operný spevák - tenor, libretista, publicista, divadelný historik a kritik, 20.10.1906 Smižany-6.4.1982 Bratislava); opera; Vančo, Ladislav (slovenský popredný knižný grafik. * 01.01.1949 Velušovce, pri Topoľčanoch, Slovensko -)