Život naruby - Široká, Zuzana: 1979- (Ikar, 2015)
Diana pri prijímacom pohovore zatají svoje deti. Nové zamestnanie pre ňu totiž znamená nielen postup v kariére, ale najmä východisko z doterajšieho života ľ plnú nádrž benzínu, pravidelné splátky hypotéky i zimné vetrovky pre deti. Ani nevie ako, a ocitne sa v kolotoči pracovných porád, služobných ciest a zahmlievacích manévrov. A aby toho nebolo málo, na obzore sa zjaví muž, ktorý by stál za hriech. Len tak, nezáväzne... Príbeh však ponúka aj množstvo tajomstiev, ktoré sa len pomaly dostávajú na povrch. Sú šokujúce a vyžadujú si kus odvahy prijať ľudí takých, akí sú.