Cesta Šialenej rieky : (Mad River Eoad) - Fielding, Joy: 1945- (Ikar, 2007)
Jamie sa spamätáva zo životných strát: pred pár mesiacmi jej umrela matka, nedávno zistila, že jej milenec je ženatý. Navyše v posteli má neznámeho muža, ktorý je taký pozorný, aký jej predošlí muži nikdy neboli...