Geraldova hra : (Gerald's Game) - King, Stephen: 1947- (Knižnica bestsellerov Nového času, 2005)
To, čo sa začína ako tichá idylka manželov v strednom veku, nachádzajúcich potešenie v nezvyčajných vypätých erotických dobrodružstvách, sa končí traumatizujúcim bojom opustenej ženy o prežitie. Americký autor Stephen King neostáva ani v tomto románe nič dlžný svojej povesti majstra hororu, napätia a nezvyčajných zvratov.