Rozruch v škole na Kavuličovej ulici - Futová, Gabriela: 1971- (Regent, 2006)
Knižka pre deti od prešovskej rodáčky, autorky viacerých kníh pre deti (Naša mama je bosorka, Hľadám lepšiu mamu, Ako topánka Anka do sveta išla, Nezblázni sa, mamička) Gabriely Futovej (1971).