Cujo : (Cujo) - King, Stephen: 1947- (Gemini, 1992)
Prichádza to veľmi nevinne, ako vždy. Veľký priateľský pes prenasleduje divokého králika, ktorý spadne do skrytej podzemnej jaskyne, a rozvíri spiace zlo krutejšie než je smrť sama. Zdesený štvorročný chlapec vidí, ako sa samovoľne otvárajú dvere jeho skrine, a vykrikuje pri pohľade do démonických krvavých očí, ktoré svietia za tmy. Maineské mestečko Castle Rock je v zajatí desivej hrozby...