Falošné sľuby Zv. 1 - Martinová, Kat (Bratislava Ikar, 2005)
Mladá šľachtičná Elizabeth zverí svoj osud po otcovej smrti do rúk hriešneho grófa.
Keywords: romány historické; romány ľúbostné; publikácie v Braillovom písme