Votrelec: Prvý priestupok. Guľky uja Jimba. Hlavou proti múru a iné : (Barking at Butterflies and Other Stories) - McBain, Ed: 1926-2005 1926-; Hunter, Evan: 1926-2005 (Zelená knižnica, 2002)
V autorovom najnovšom diele opäť ožíva americké veľkomesto, kde za každým rohom striehne násilie v hrozivo hmatateľnej podobe. Môže ho naštartovať čokoľvek, neraz i obyčajná náhoda.