Nočná zmena : (Night Shift) - King, Stephen: 1947- (Libresso, 1993)
Priaznivci majstra hrôzy, amerického spisovateľa Stephena Kinga, dobre vedia, že tento autor nevyniká len vynikajúcimi románmi, ale je aj skvelým poviedkárom. V štrnástich príbehoh tejto zbierky to dokazuje s virtuozitou, ktorá nepotrebuje ďalší komentár. Vydajte sa s nekorunovaným kráľom svetového hororu na cestu najtemnejšími zákutiami ľudskej duše, kde spoza každého rohu môže vykuknúť čosi veľmi, veľmi škaredého...