Tajomstvo Titaniku - Brezina, Thomas: 1963-; Stuppacherová, Silvia; Nowatzyk, Wolfram (Fragment Bratislava, 2006)
Staň sa členom Klubu záhad! Pomocou superlupy objasni spolu s ostatnými členmi záhadu potopeného Titanicu.
Je pravda, že Titanic sa objavuje vždy v deň výročia na mieste katastrofy? Klub záhad sa ocitne na palube lode a už sa schyľuje k osudnej zrážke s ľadovcom. Podarí sa záhadu Titanicu objasniť včas?
V Klubovej prílohe s ďalšími informáciami o prípade zistíš, ako si obstál ty sám.
Pre čitateľov od 9 rokov.
Keywords: príbehy autorské; chlapčenské príbehy; fantazijné príbehy; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.01.1963 Viedeň -); detektívne príbehy; próza; rakúska literatúra - texty; pre čitateľov od 9 rokov