Opica : (Monkey) - Stone, Jeff (Legendy bojových umení, 2007)
"Odvaha, rýchlosť, sebakontrola, umenie boja! To všetko ponúka nová edícia Legendy bojových umení. Päť mladých bojovných mníchov prežilo zničenie Kangzhenského kláštora. Každý z nich je majstrom kung-fu v štýle zvieraťa, ktorého meno nosí. Ušli do lesa a sú rozhodnutí riadiť sa pokynmi svojho Veľmajstra - hľadať tajomstvá svojej minulosti. Rok predtým však Kangzhen opustil starší chlapec, rovnako majster kung-fu. Je presvedčený, že nedostal správne meno. A bol to on, kto stál na čele krviprelievania a prisahal pomstu svojim niekdajším kláštorným bratom. Nebude mať pokoj, kým nezabije tých, ktorým je súdené stať sa... piatimi predkami."