Tiger : (Tiger) - Stone, Jeff (Legendy bojových umení, 2007)
"Odvaha, rýchlosť, sebakontrola, umenie boja! To všetko ponúka nová edícia Legendy bojových umení. Po zničení Kangzhenského kláštora v Číne zostalo nažive iba päť mladých bojovných mníchov. Každý mal meno po zvierati - tiger, opica, had, žeriav, drak, - pretože každý z nich bol najmladším majstrom bojového umenia v štýle zvieraťa, ktorého meno niesol. Títo piati mladí mnísi sa rozpŕchli a začali odovzdávať nielen znamenité bojové zručnosti, ale aj šíriť svoju mierumilovnú životnú filozofiu. Hovorí sa, že dnešné bojové umenia majú svoj pôvod v učení týchto piatich mladých bojovných mníchov, podľa legendy známych ako... piati predkovia."