A já, Katarína Kolníková - Štepka, Stanislav: 1944-; Kolníková, Katarína: 1921-2006 (Ikar, 2001)
Zaujímavé rozprávanie Stanislava Štepku s Katarínou Kolníkovou, o Kataríne Kolníkovej, doplnené o spomienkové fotografie z jej súkromia i divadla.