V údolí smrti : (Im Tal des Todes) - May, Karl: 1842-1912 (Danubiaprint, 1995)
V údolí smrti je dobrodružný román z divokého západu. Vystupujú v ňom známi hrdinovia ako sú Sam Hawkens, Old Firehand, Winnetou... A ešte všeličo zaujímavé sa dozvieme aj o rôznych indiánskych kmeňoch.