Don Juan: Život a smrt Dona Miguela z Mańary - Toman, Josef: 1899-1977; Träger, Josef; Liesler, Josef; Kalousek, Josef: 1917- (Československý spisovatel Praha, 1972)
Historický román ze Španělska 17. století, vypráví příběh tzv. pravého Dona Juana ľ hraběte Miguela z Manary.
Keywords: romány autorské; Toman, Josef (bol český prozaik, dramatik, básnik. * 06.04.1899 Praha, Česko - 27.01.1977 Praha, Česko); historické romány; 17. stor; spoločenské romány; sociálne romány; duchovné romány; próza; česká literatúra - texty; Kalousek, Josef (český výtvarník, maliar, grafik a typograf. * 23.02.1917 v Kyšperku, Česko -); Španielsko; Španielsko