Modrozelená kniha rozprávok - Feldek, Ľubomír: 1936- (Vybrané spisy Ľubomíra Feldeka a Oľgy Feldekovej, 2003)
Opäť je vybavená čarovnými ilustráciami Albína Brunovského. Autorov rozprávkový svet je okorenený vtipnými príbehmi jeho vlastnej rodiny.