Naše ryby - Holčík, Juraj: 1934- (Atlásky, 1973)
Účelom tohto atláska je priblížiť záujemcom ryby a vôbec bohatstvo naších vôd. Pre každý druh uvádzame platné meno slovenské a české, ako aj vedecký názov - vrátane autora opisu druhu a letopočet opisu.