Prízraky bez tváre : (Schreckensnacht im Spukhotel) - Brezina, Thomas: 1963- (Klub záhad, 2009)
Detektívnu trojicu z Klubu záhad privedie zvláštna pozvánka do tajuplného hotela. Jupiter a Vicky si spočiatku myslia, že ide o skúšku odvahy, no keď na nich začnú vyskakovať prízraky bez tváre, je im jasné, že sa opäť priplietli do niečoho desivého. Pátranie ich zavedie do prastarej pivnice, kde ich čakajú samé hrôzy a prekvapenia!