Dvojnásobná výhra : (Even Money) - Francis, Dick: 1920-2010; Francis, Felix (Slovenský spisovateľ, 2010)
Román Dvojnásobná výhra je tretím spoločným románom otca a syna Francisovcov. Pre otca Dicka bol súčasťou hviezdneho comebacku, ktorý po päťročnej prestávke (2001 - 2005) predznamenal ešte sólovo napísaný román Koniec stávok (2006). Pre syna Felixa je potvrdením jeho majstrovstva, ktoré zažiarilo už v ich prvom spoločnom románe Na mŕtvom bode (2008) a vyvrcholilo o rok neskôr románom Džokej v talári. Dick Francis sa, žiaľ, slovenského vydania Dvojnásobnej výhry nedožil. Zomrel 14. februára 2010. Dick Francis (nar. 30. októbra 1920), profesionálny džokej, autor 43 románov z dostihového prostredia, nositeľ vysokých britských vyznamenaní, navštívil spolu so synom Slovensko dvakrát, v roku 1995 a 2001. Pri druhej návšteve bol s jedným miliónom predaných výtlačkov vyhlásený za najpopulárnejšieho zahraničného autora na Slovensku. Syn Felix Francis je rozhodnutý aj po otcovej smrti pokračovať v jeho literárnych šľapajach.